Ajankohtaista kursseista ja ilmoittautumisohjeet

Tietoa kursseista ja ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen kursseille onnistuu kaikkein helpoiten opiston nettisivujen kautta, www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen. Myös puhelimitse ja toimistossa käymällä voi ilmoittautua (ei sähköpostitse). Vain ilmoittautumalla voit varmistaa oman kurssipaikkasi uusilta kursseilta.

 

LAITILA
Ilmoittautuminen kursseille netin kautta vuorokauden ympäri www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen tai toimistoon puh. 02 8501 6273 sen aukioloaikoina (ma-to klo 9-16, pe 9-15).

Opiston kurssitiedot ovat nähtävillä aiemmin jaetun paperiohjelman lisäksi myös netissä opiston sivuilla www.vakkaopisto.fi tai www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen

Kesähiit+core30 on alkanut Laitilan pururadalla maanantaisin klo 17.30-19 Jatta Ihanmäen johdolla 5.6. alkaen, kurssi jatkuu 28.8. saakka. Mukaan ehtii vielä ilmoittautua.

Kesämaamaalauskurssi la-su 1.-2.7. klo 10-16 Kauppilan umpipihalla. Kurssimaksu 24 e. Opettajana Irene Nyholm. Mukaan ehtii vielä ilmoittautua!

Opiston toimisto Laitilan kaupungintalolla on avoinna 30.6. saakka ja sen jälkeen kesälomien vuoksi suljettuna elokuun alkuun asti. Myös Uudenkaupungin toimisto on suljettu koko heinäkuun.

Vakka-opiston syksyn 2017 opetusohjelma ilmestyy ja jaetaan jokaiseen toimialueen talouteen perjantaina 11.8. Syksyn kurssitiedot julkaistaan opiston nettisivuilla www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen jo muutama päivä aiemmin. Ilmoittautuminen opiston syksyn kursseille alkaa keskiviikkona 16.8. klo 17.00. Kurssitoiminta käynnistyy monien lasten kurssien osalta elo-syyskuun vaihteessa ja muiden kurssien osalta syyskuun puolivälissä.

Useimmat lasten ja nuorten tanssi-, kuvataide- ja käsityökoulukurssit käynnistyvät elo-syyskuun vaihteessa koulujen alkamisen jälkeen. Seuraa elokuussa opiston tiedotteita netissä www.vakkaopisto.fi ja tällä opiston palstalla.

LAITILASSA KESÄMAALAUSKURSSI
Vakka-opisto järjestää Laitilassa muutamia kesäkursseja. Vielä on tilaa mm. Kesämaalauskurssilla. Kesämaalauskurssi kokoontuu Kauppilan umpipihalla Laitilassa, harjoitellaan maisema- ja miljöömaalausta öljyväreillä umpipihan perinnemaisemassa. Tutkitaan kohteita ulkotilassa ja myös interiöörimaalausta ilman keinovaloja. Tekniikkana öljymaalaus tai halutessa voi maalata myös akvarelleillä. Kurssi sisältää taidehistoriallisen katsauksen maisema- ja interiöörimaalaukseen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Mukaan omat materiaalit (maalit, pohjat, siveltimet, maalausteline jne.) sekä eväät. Kurssi kokoontuu la ja su 1.7.-2.7. klo 10-16 kuvataitelija Irene Nyholmin johdolla. Lyhytkurssi. Ilm. www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen tai puh. (02) 8501 6273.

 

UUSIKAUPUNKI
Ilmoittautuminen kursseille netin kautta vuorokauden ympäri www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen tai toimistoon puh. 02 8451 5266 sen aukioloaikoina (ma-pe klo 9-16).

Kurssitiedot ovat nähtävillä aiemmin jaetun paperiohjelman lisäksi myös netissä opiston sivuilla www.vakkaopisto.fi tai www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen

Opiston toimisto Viikaisten koululla on avoinna 30.6. saakka ja sen jälkeen kesälomien vuoksi suljettuna elokuun alkuun asti. Myös Laitilan toimisto on suljettu koko heinäkuun.

Tulevan lukuvuoden 2017-18 opetusohjelma julkaistaan perjantaina 11.8. (yksyn kurssitiedot julkaistaan opiston nettisivuilla www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen jo muutama päivä aiemmin) ja kursseille ilmoittautuminen alkaa kaikkien kurssien osalta keskiviikkona 16.8. (huomaa pari viikkoa aikaistunut aikataulu ohjelman ja ilmoittautumisen osalta!). Opetus käynnistyy pääsääntöisesti syyskuun puolivälissä.

Useimmat lasten ja nuorten kuvataide-, musiikki- ja tanssikurssit käynnistyvät jo elokuun lopulla koulujen alkamisen jälkeen. Seuraa elokuussa opiston tiedotteita netissä www.vakkaopisto.fi ja tällä opiston palstalla. Kurssitiedot löytyvät myös 11.8. julkaistavasta opinto-ohjelmasta.

PYHÄMAA
Opiston kurssitöiden näyttelyä Nuorisoseurantalolla rakennetaan la 8.7. klo 16 alkaen ja itse näyttely on avoinna su 9.7. klo 11.00 alkaen.

LAITILASSA KESÄMAALAUSKURSSI
Vakka-opisto järjestää Kesämaalauskurssin, joka kokoontuu Kauppilan umpipihalla Laitilassa, harjoitellaan maisema- ja miljöömaalausta öljyväreillä umpipihan perinnemaisemassa. Tutkitaan kohteita ulkotilassa ja myös interiöörimaalausta ilman keinovaloja. Tekniikkana öljymaalaus tai halutessa voi maalata myös akvarelleillä. Kurssi sisältää taidehistoriallisen katsauksen maisema- ja interiöörimaalaukseen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Mukaan omat materiaalit (maalit, pohjat, siveltimet, maalausteline jne.) sekä eväät. Kurssi kokoontuu la ja su 1.7.-2.7. klo 10-16 kuvataitelija Irene Nyholmin johdolla. Lyhytkurssi. Ilm. www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen tai puh. (02) 8501 6273.