Kevätlukukauden alkua siirretty, kurssit alkavat vko 4 eteenpäin. Ilmoittautuminen on käynnissä!

Päivitetty: 5.1.2021

Kevätlukukauden aloitus siirtyy, ilmoittautuminen on kuitenkin käynnissä!

Vakka-Suomen kansalaisopiston kevätlukukausi on koronatilanteen vuoksi päätetty siirtää alkavaksi viikolla 4 eli ma 25.1.2021 alkaen. Ajalle 7.1.-24.1. kokoontuvaksi suunniteltujen kurssien kokoontumiskerrat siirtyvät kurssin loppuun. Tarkasta ajankohtaiset kurssitiedot sähköisestä opetusohjelmasta. Huom! Opetuspäivämäärät päivitetään viikon 1 aikana, päivityksissä on viivettä loppiaisen takia. Koteihin jaetussa painetussa opetusohjelmassa ja kotisivuilta löytyvässä ohjelman näköisversiossa on valitettavasti kurssitiedoissa virheelliset alkamispäivämäärät.

Huom! Muutokset opetusaikatauluun ovat edelleen mahdollisia. Seuraamme paikallisia ja valtakunnallisia ohjeistuksia ja rajoituksia koronavirustilanteen suhteen. Tiedotamme muutoksista sosiaalisen median kanavissa, kotisivuilla ja paikallislehdissä. Kursseille ilmoittautuineille laitamme tietoa muutoksista tekstiviesteillä tai sähköpostilla.

Kevään uusille kursseille ilmoittautuminen on alkanut normaalisti ma 4.1. klo 9.00. Myös syksyltä jatkuville kursseille voi edelleen ilmoittautua, jos ryhmässä on tilaa. Ilmoittautuminen jatkuu netissä vuorokauden ympäri tai puhelimitse toimistoihin niiden aukioloaikoina puh. 040 535 6822 / Laitila tai puh. 050 420 5266 / Uusikaupunki. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi kurssilla sekä saat tiedon mahdollisista muutoksista opetusaikatauluun. Muista ilmoittaa puhelinnumero ja sähköpostiosoite ilmoittautumisen yhteydessä!