Kevätlukukausi alkaa viikolla 4 etäopetuksessa soveltuvin osin

Päivitetty: 10.2.2021

Kevätlukukausi alkaa viikolla 4 etäopetuksessa

Vakka-Suomen kansalaisopiston kevätlukukausi alkaa viikolla 4 etäopetuksessa. Kurssitoiminta käynnistyy etänä niiden kurssien osalta, joissa opettajalla on tähän mahdollisuus ja joissa etäopetus on kurssin sisällön kannalta tarkoituksenmukaista.

Kursseille ilmoittautuneille ilmoitetaan etäopetusjärjestelystä erikseen. Voit tarkastaa oman kurssisi tilanteen myös sähköisestä opetusohjelmasta. Etäopetettavien kurssien kohdalla lukee punaisella tieto “Koronatilanteen vuoksi kurssi toteutetaan toistaiseksi etäopetuksena”.

Kurssit, joilla etäopetusta ei järjestetä, alkavat tai jatkuvat aikaisintaan maanantaina 1.3. Tarkasta myös näiden kurssien kohdalla opetusaikataulu sähköisestä opetusohjelmasta.

Koteihin jaetussa painetussa opetusohjelmassa ja kotisivuilta löytyvässä ohjelman näköisversiossa on valitettavasti kurssitiedoissa virheelliset alkamispäivämäärät.

Huom! Muutokset opetusaikatauluun ovat edelleen mahdollisia. Seuraamme paikallisia ja valtakunnallisia ohjeistuksia ja rajoituksia koronavirustilanteen suhteen. Tiedotamme muutoksista sosiaalisen median kanavissa, kotisivuilla ja paikallislehdissä. Kursseille ilmoittautuineille laitamme tietoa muutoksista tekstiviesteillä tai sähköpostilla.

– – –

Kevään uusille kursseille ilmoittautuminen on käynnissä! Myös syksyltä jatkuville kursseille voi edelleen ilmoittautua, jos ryhmässä on tilaa. Kursseja alkaa runsaasti vielä myöhemminkin keväällä. Huomaa, että myös joitain alkuvuoden lyhytkursseja on siirretty myöhemmäksi kevääseen, tarkasta päivämäärät sähköisestä opetusohjelmasta! Ilmoittautuminen jatkuu netissä vuorokauden ympäri tai puhelimitse toimistoihin niiden aukioloaikoina puh. 040 535 6822 / Laitila tai puh. 050 420 5266 / Uusikaupunki. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi kurssilla sekä saat tiedon mahdollisista muutoksista opetusaikatauluun. Muista ilmoittaa puhelinnumero ja sähköpostiosoite ilmoittautumisen yhteydessä!