Opiskele sukututkimusta verkossa!

Päivitetty: 13.1.2021

Sukututkimuksen jatkokursseja verkko-opintoina keväällä 2021

Vakka-opiston kevätlukukaudella on mahdollisuus syventää sukututkimusosaamista kolmella lyhyellä sukututkimuksen verkkokurssilla. Sukututkimuksen jatkokurssit syventävät sukututkimuksen perusteita, joten kurssilaisen on tullut suorittaa sukututkimuksen peruskurssi tai omata sitä vastaavat tiedot.Voit osallistua kaikkiin kolmeen tai valita itseäsi kiinnostavat aiheet. Opettajana toimii sukututkija Hannu Numminen.

Kurssien materiaalit jaetaan opiston peda.net-sivustolla, kurssilaiset saavat ohjeet kurssille liittymisestä sähköpostitse. Kurssilla edetään tehtäviä tekemällä eli viikoittaisia yhteistapaamisia verkon välityksellä ei ole. Kurssilainen voi tutustua materiaaleihin ja tehdä tehtävät omaan tahtiinsa kyseisen viikon aikana. Muista ilmoittaa sähköpostiosoite ilmoittautumisen yhteydessä, kurssin aloitusohjeet toimitetaan sähköpostiin ennen kurssin alkua. Muista ilmoittaa sähköpostiosoite!

Sukututkimuksen jatkokurssi 1: 1700-luvun käsiala

ke 27.1.-17.2. Ilmoittaudu 19.1. mennessä

Tällä kurssilla tutustutaan 1700-luvun saksalaiseen käsialaan ja tulkitaan harjoituksina internetissä olevia aitoja asiakirjoja.

Sukututkimuksen jatkokurssi 2: Perukirjoista

ke 3.3.-17.3. Ilmoittaudu 23.2. mennessä

Tällä kurssilla tutustutaan perukirjoihin ja tulkitaan harjoituksina internetissä olevia aitoja 1700- ja 1800-lukujen perukirjoja. Kurssin suorittaminen edellyttää 1700-luvun saksalaisen käsialan tai ainakin sen alkeiden hallintaa.

Sukututkimuksen jatkokurssi 3: Ruotusotilaslähteistä

ke 24.3.-7.4. Ilmoittaudu 16.3. mennessä

Tällä kurssilla tutustutaan 1700-luvun sotilasrulliin ja tulkitaan harjoituksina internetissä olevia aitoja sotilasasiakirjoja. Kurssin suorittaminen edellyttää 1700-luvun saksalaisen käsialan tai ainakin sen alkeiden hallintaa.

 

Huomaa myös sukututkimuksen jatkokurssi lähiopetuksena Laitilassa tammi-maaliskuussa!