TIETOA ILMOITTAUTUMISESTA

Ilmoittautuminen syksyllä 2019 alkaville kursseille alkaa torstaina 15.8. klo 17.00. Ilmoittautumisia otetaan vastaan sekä internetin kautta opiston ilmoittautumissivuilla ja toimistoissa puhelimitse.

Lukuvuoden 2019-2020 opetusohjelma jaetaan opiston toimialueen talouksiin torstaina 8.8.2019, näillä opiston sivuilla kurssitiedot julkaistaan jo muutama päivä aiemmin seuraavan linkin kautta www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen keväällä 2020 alkaville kursseille alkaa torstaina 2.1. klo 9.00. Ilmoittautumisia otetaan vastaan sekä internetin kautta opiston ilmoittautumissivuilla ja toimistoissa puhelimitse.

Kevätlukukauden 2020 opetusohjelma jaetaan opiston toimialueen kotitalouksiin torstaina 19.12.2019, opiston sivuilla kurssitiedot julkaistaan jo muutama päivä aiemmin seuraavan linkin kautta www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen.

Opiskelijan tulee ilmoittautua jokaiselle kurssille tai opintopiiriin, johon aikoo osallistua. Ilmoittautumisen päättymisaika on mainittu kunkin kurssin kohdalla.

Syksyltä jatkuville koko vuoden kursseille ei tarvitse ilmoittautua keväällä enää uudestaan, jos opiskelija on ollut mukana jo syksyllä.

Ilmoittauduttaessa ilmoitetaan kurssille tulevan henkilötiedot (myös alle 18-vuotiaiden osalta) – kurssimaksun maksajan tiedot ilmoitetaan eri kentässä, jos maksaja on eri kuin kurssilainen. Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan myös laskutusosoite, mikäli se on eri kuin opiskelijan kotiosoite. Kursseille ilmoitetaan aina ko. kurssin osallistuja, siis esim. lapsen kohdalla lapsen tiedot ja laskutusosoitteeksi huoltajan osoite.

Uusille kursseille ilmoittautuminen tapahtuu kaikkein sujuvimmin internetissä opiston kotisivuilla osoitteessa www.vakkaopisto.fi, jossa valitaan kohta ”ilmoittautuminen” tai suoraan linkistä www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen. Kurssilistalta valitaan kaikki ne kurssit, joille halutaan ilmoittautua ja lopuksi annetaan opiskelijan henkilötiedot (laskutusta varten vaaditaan myös henkilötunnuksen loppuosa). Anna myös matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, nämä tiedot helpottavat huomattavasti yhteydenottoja opiston taholta mahdollisissa muutos- tai peruutustilanteissa. Edelleen on myös mahdollista ilmoittautua puhelimitse tai käymällä toimistossa. Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

Alkavista kursseista ei tule ilmoittautuneille erillistä ilmoitusta kotiin (mahdollisista kurssien peruuntumisista tiedotetaan aina ilmoittautuneille).

Kurssimaksun voi maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta.

Jos et voikaan osallistua kurssille, toivomme että ilmoitat peruutuksesta opiston toimistoon puhelimitse hyvissä ajoin ennen kurssin alkua, jotta voimme ottaa tilallesi mahdollisen varalla olevan.