Espanjan kristillisperäistä ruokahistoriaa

Päivitetty: 9.2.2022

ESPANJAN KRISTILLISPERÄISTÄ RUOKAHISTORIAA
Espanjalaisilla ruoilla on mielenkiintoisia nimiä: enkelin hiukset, taivaallinen läski, pyhimysten luut. Vakka-opiston luennolla kuulemme, mistä noiden ruokalajien ja monen muun nimet tulevat ja mikä on niiden historia. Saamme tietää, millaisia ovat nunnien leipomukset ja milloin tarjotaan köyhiä ritareita. Kristilliseen ruokahistoriaan perehtynyt opettaja, FM Marja Tanhuanpää luennoi.
Luento toteutetaan SiHy:n Demotilassa (Pohjoistullikatu 11) ti 15.2. klo 18-19.30. Ilm. luennolle puh. 050 420 5266 tai www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen, netissä voi maksaa myös luentomaksun ilm. yhteydessä.