Päivitetty: 28.6.2024

Tietoa opiskelijalle

senioreita jumppaamassa

Kansalaisopistossa opiskelu tekee hyvää keholle ja mielelle!

Osallistumisoikeus

Vakka-Suomen kansalaisopisto toimii kuuden osakaskunnan alueella. Tämä tarkoittaa sitä, että alueen asukkaana voit lähteä haluamallesi Vakka-opiston kurssille riippumatta siitä, missä se järjestetään. Kaikki kurssit ovat kaikkien toimialueen asukkaiden hyödynnettävissä. Myöskään muiden paikkakuntien asukkaiden osallistumisoikeutta ei ole rajoitettu.

Kurssien käynnistyminen

Kurssien käynnistyminen edellyttää tiettyä määrää etukäteen määräpäivään mennessä ilmoittautuneita kurssilaisia. Vähimmäismäärä vaihtelee jonkin verran osastoittain, ollen Laitilassa ja muissa osastoissa yleensä 7 ja Uudessakaupungissa 8. Jos ilmoittautuneita on minimimäärää vähemmän, kurssi joudutaan peruuttamaan. Mahdollisista peruuntumisista ilmoitetaan aina asianomaisille.

Vakuutukset

Jokaisen opiskelijan on itse huolehdittava vakuutusturvastaan opintoryhmissä mahdollisesti sattuvien vahinkojen varalta. Laitilan kaupungilla on myös ryhmätapaturmavakuutus kuntalaisille, tarkemmat tiedot opiston toimistoista.

Mekin olemme Vammaiskortti-kohde

EU:n Vammaiskortti on ollut käytössä Suomessa kesäkuusta 2018. Me olemme mukana Vammaiskortin tukijoukoissa ja haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme. Meillä:

  • Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme.
  • Koko henkilökuntamme on sitoutunut parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan vammaista asiakastamme.

 

Ohje kursseille ilmoittautumiseen

Tietoa kurssimaksuista