Korjaukset painettuun opetusohjelmaan

korjauksia

Kevätlukukauden 2020 painetussa, paperisessa opetusohjelmassa olevat virheet ilmoitetaan tällä sivulla.

Kurssien ajantasaiset tiedot löytyvät opiston ilmoittautumissivustolta osoitteesta https://opistopalvelut.fi/vakkaopisto/courses.php

Ensiapukurssien kurssimaksuihin on tullut muutoksia. Suomen Punainen Risti on uudistanut koulutuksiaan ja jatkossa kaikki SPR:n kouluttajien kanssa suoritetut ensiapukurssit viedään yhteiseen koulutusportaaliin, joka toimii myös pätevyysrekisterinä. Aiemmin kurssien ohjaajat ovat keränneet ensiaputodistuksena toimivien korttien maksut kurssin aikana, mutta jatkossa ensiaputodistus sisältyy kurssimaksuun ja kansalaisopisto rekisteröi kurssilaiset pätevyysrekisteriin. SPR on myös ottamassa käyttöön mobiilikortin, joka korvaa aiemmat muoviset kortit. Uusi kurssimaksu on 61,00 euroa (aiemmin 50,00 e). Kertaajien uusi kurssimaksu on 36,00 euroa (aiemmin 25,00 e). Koulutusmuutokset ovat astuneet voimaan vuoden 2020 alusta.

Historiaa, taidetta ja kulttuuria Uudenkaupungin hautausmaalla, ajankohta muuttunut. Hautausmaakierros järjestetään viikko ilmoitettua aiemmin eli ke 29.4. klo 18, lähtö siunauskappelin edestä. Ennakkoilmoittautumisia toivotaan 28.4. mennessä.