Päivitetty: 28.6.2024

Tiedottaminen

kuviskoululaisten maalaus merestä

 

Vakka-opiston paperinen opinto-ohjelma sisältää opinto-ohjelman sellaisena kuin se on julkaisuhetkellä. Uusia kursseja on koko ajan suunnitteilla. Ajan tasalla olevat kurssitiedot kerrotaan opiston kotisivuilla ja paikallislehdissä hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Opiston toiminta-alue on laaja ja tiedottamisessa on jonkin verran omia osastokohtaisia käytäntöjä.

Ajantasaisimmat tiedot löytyvät kansalaisopiston kotisivuilla kohdassa ”Ajankohtaista” tai ”Ilmoittautuminen”. Seuraavan viikon ohjelmasta kerrotaan lyhyesti paikallislehtien kansalaisopiston palstalla, Laitilan Sanomissa tiistaisin ja perjantaisin, Uudenkaupungin Sanomissa torstaisin ja Vakka-Suomen Sanomissa yleensä perjantaisin.

Lisäksi tiedotetaan eri osakaskuntien kuntatiedotteissa.

Vakka-opisto löytyy myös Facebookista sekä Instagramista.

Vakka-opiston kurssitoimintaa ja kurssitöitä valokuvataan opiskelijoiden ja opettajien suostumuksen mukaan. Otettuja kuvia voidaan hyödyntää opiston tiedottamisessa ja markkinoinnissa mm. ohjelmalehdissä, nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa jne.

Alkavista kursseista ei tule ilmoittautuneille erillistä ilmoitusta. Mahdollisista kurssien peruuntumisista tiedotetaan aina ilmoittautuneille.