TIEDOTTAMINEN

tiedottaminen

Vakka-opiston paperinen opinto-ohjelma (kevätohjelma 2020 julkaistaan torstaina 19.12.2019) sisältää opinto-ohjelman sellaisena kuin se on julkaisuhetkellä. Uusia kursseja on koko ajan suunnitteilla. Ajan tasalla olevat kurssitiedot kerrotaan opiston internet-sivuilla ja paikallislehdissä hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Opiston toiminta-alue on laaja ja tiedottamisessa on jonkin verran omia osastokohtaisia käytäntöjä.

Ajantasaisimmat tiedot löytyvät internetissä kansalaisopiston kotisivuilla (osoitteessa www.vakkaopisto.fi, kohdassa “Ajankohtaista” tai “Ilmoittautuminen“) Seuraavan viikon ohjelmasta kerrotaan lyhyesti paikallislehtien kansalaisopiston palstalla, Laitilan Sanomissa tiistaisin ja/tai perjantaisin, Uudenkaupungin ja Vakka-Suomen Sanomissa yleensä torstaisin.

Lisäksi tiedotetaan eri osakaskuntien kuntatiedotteissa.

Vakka-opisto löytyy myös Facebookista, osoitteesta www.facebook.com/vakkaopisto sekä Instagramista (www.instagram.com/vakkaopisto) ja Twitteristä (www.twitter.com/vakkaopisto).

Vakka-opiston kurssitoimintaa ja kurssitöitä valokuvataan opiskelijoiden ja opettajien suostumuksen mukaan. Otettuja kuvia voidaan hyödyntää opiston tiedottamisessa ja markkinoinnissa mm. ohjelmalehdissä, nettisivuilla, Facebookissa jne.

Alkavista kursseista ei tule ilmoittautuneille erillistä ilmoitusta kotiin (mahdollisista kurssien peruuntumisista tiedotetaan aina ilmoittautuneille).