Päivitetty: 8.12.2022

Tietoa ilmoittautumisesta

Vanha rukki ja puuhevonen pöydällä.

 

Ilmoittautumistavat

Uusille kursseille ilmoittautuminen tapahtuu kaikkein sujuvimmin internetissä kansalaisopiston ilmoittautumisjärjestelmässä. Valitse kurssilistalta kaikki ne kurssit, joille haluat ilmoittautua ja lopuksi anna opiskelijan henkilötiedot (laskutusta varten vaaditaan myös henkilötunnuksen loppuosa). Anna myös matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, nämä tiedot helpottavat huomattavasti yhteydenottoja opiston taholta mahdollisissa muutos- tai peruutustilanteissa.

Voit ilmoittautua myös puhelimitse tai käymällä toimistossa. Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

Muistettavaa:

  • Kurssimaksun voi maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta.
  • Opiskelijan tulee ilmoittautua jokaiselle kurssille tai opintopiiriin, johon aikoo osallistua. Ilmoittautumisen päättymisaika on mainittu kunkin kurssin kohdalla.
  • Syksyltä jatkuville koko vuoden kursseille ei tarvitse ilmoittautua keväällä enää uudestaan, jos opiskelija on ollut mukana jo syksyllä.
  • Ilmoittauduttaessa ilmoitetaan kurssille tulevan henkilötiedot (myös alle 18-vuotiaiden osalta) – kurssimaksun maksajan tiedot ilmoitetaan eri kentässä, jos maksaja on eri kuin kurssilainen. Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan myös laskutusosoite, mikäli se on eri kuin opiskelijan kotiosoite. Kursseille ilmoitetaan aina ko. kurssin osallistuja, siis esim. lapsen kohdalla lapsen tiedot ja laskutusosoitteeksi merkitään huoltajan osoite.
  • Alkavista kursseista ei tule ilmoittautuneille erillistä ilmoitusta kotiin (mahdollisista kurssien peruuntumisista tiedotetaan aina ilmoittautuneille).

Peruutusvelvollisuus

Jos et voikaan osallistua kurssille, ilmoita peruutuksesta opiston toimistoon puhelimitse hyvissä ajoin ennen kurssin alkua, jotta voimme ottaa tilallesi mahdollisen varalla olevan.