Ajankohtaista kursseista ja ilmoittautumisohjeet

Tärkeä tiedote! Vakka-opiston toiminta keskeytetty koronaviruksen takia

Suomen hallitus linjasi 16.3.2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Linjaukset ovat voimassa 13.4.2020 asti. Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsevat koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot.

Kansalaisopistojen osalta hallitus on linjannut seuraavaa: ”Oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön tilat suljetaan 13.4.2020 saakka ja lähiopetus niissä keskeytetään.”

Hallituksen linjauksen mukaisesti Vakka-opiston kurssitoiminta on keskeytyksissä ja sen tilat suljettuina ainakin 13.4.2020 asti. Tämä koskee kaikkia osakaskuntia, toimipaikkoja ja opetustiloja. 

Hallituksen linjaus jatkaa opistoa hallinnoivan Laitilan kaupungin jo 13.3. antamaa päätöstä kurssitoiminnan keskeytymisestä.

Opiston päätoiminen henkilökunta jatkaa työskentelyä etänä normaalien työaikojen puitteissa eli palvelemme jatkossa sähköisesti. Toimiston sähköpostiosoite on toimisto@vakkaopisto.fi. Koko henkilökunnan yhteystiedot löytyvät opiston kotisivuilta.

Opiston toimesta on sekä tuntiopettajille että kurssilaisille lähetetty viestit opetuksen keskeytymisestä perjantaina 13.3. iltapäivästä alkaen. Jos et ole saanut viestiä, voi olla että yhteystiedoissasi on virhe tai meillä ei ole kännykkänumeroasi. Pahoittelemme mahdollista ristiinpostitusta.

Laitilan kaupungin ajankohtainen tiedotus aiheesta on keskitetty Laitilan kotisivulle www.laitila.fi

Tautitilanne muuttuu jatkuvasti ja myös kunnallisten ja valtiollisten viranomaisten ohjeistus asian suhteen elää. Opisto tiedottaa toimintaa koskevista muutoksista niin pian kuin se viranomaisten ohjeistuksen puitteissa on mahdollista. Pyydämme opiskelijoiltamme ja opettajiltamme kärsivällisyyttä ja kehotamme jokaista huolehtimaan omasta ja toisten terveydestä.

 

Tietoa kursseista ja ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen kursseille onnistuu kaikkein helpoiten opiston nettisivujen kautta, www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen. Myös puhelimitse ja toimistoissa käymällä voi ilmoittautua (ei sähköpostitse). Toimistojen puhelinnumerot:  Laitila puh. 040 535 6822, Uusikaupunki puh. 050 420 5266. Aukioloajat: ma-to klo 9-16, pe klo 9-15. Myös kurssimaksun voi nykyään maksaa heti netti-ilmoittautumisen yhteydessä omassa verkkopankissa. Vain ilmoittautumalla voit varmistaa oman kurssipaikkasi uusilta kursseilta.

Laitila

Kurssitoiminta on keskeytetty.  Laitilan kaupungin ajankohtainen tiedotus aiheesta on keskitetty Laitilan kotisivulle www.laitila.fi
Opiston toimisto palvelee sähköisesti, sähköposti: toimisto@vakkaopisto.fi, puh. 040 535 6822.

Uusikaupunki

Kurssitoiminta on keskeytetty. Opiston toimisto palvelee sähköisesti, sähköposti toimisto@vakkaopisto.fi, puh. 050 420 5266.