Ajankohtaista kursseista ja ilmoittautumisohjeet

Tietoa kursseista ja ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen kursseille onnistuu kaikkein helpoiten opiston nettisivujen kautta, www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen. Myös puhelimitse ja toimistoissa käymällä voi ilmoittautua (ei sähköpostitse). Vain ilmoittautumalla voit varmistaa oman kurssipaikkasi uusilta kursseilta.

Opiston toimistot Laitilassa ja Uudessakaupungissa ovat suljettuina koko heinäkuun. Tulevan lukuvuoden 2019-20 opetusohjelma jaetaan kotitalouksiin torstaina 8.8. ja kursseille ilmoittautuminen alkaa torstaina 15.8. klo 17.00.Opetus käynnistyy syyskuun puolivälissä. Useat lasten ja nuorten teatteri-, käsityö- ja tanssikurssit käynnistyvät jo elokuun lopulla koulujen alkamisen jälkeen. Seuraa elokuussa opiston tiedotteita netissä www.vakkaopisto.fi ja tällä opiston palstalla. Kaikki kurssitiedot löytyvät elokuun alkupuolella nettisivuiltamme ja 8.8. julkaistavasta opinto-ohjelmasta.

LAITILA
Ilmoittautuminen kursseille netin kautta vuorokauden ympäri www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen tai toimistoon puh. 040 535 6822 aukioloaikoina (ma-to klo 9-16, pe klo 9-15). Myös kurssimaksun voi nykyään maksaa heti netti-ilmoittautumisen yhteydessä omassa verkkopankissa.

Kurssitiedot ovat nähtävillä myös netissä opiston sivuilla www.vakkaopisto.fi tai www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen

Kesäkursseja tarjolla:

KESÄHIIT+CORE30
To 16.5.-4.7. klo 18-19.30. Matikan pururadalla. Kurssimaksu 25 e, ohjaajana Anna Saarela
Tunti aloitetaan ja lopetetaan toiminnallisella lämmittelyllä ja aktiivisilla venyttelyillä. KESÄHIIT+Core30 on tehokas intervallitunti, jossa pääset haastamaan itsesi eri mittaisilla lihaskunto, juoksu ja kehonhallinta osuuksilla. Core30 on tehokas puolen tunnin mittainen keskivartalon tehotreeni, jossa treenataan sekä syvät että pinnalliset keskivartalon lihakset. Tunti polttaa tehokkaasti rasvaa, kiinteyttää, parantaa voimakestävyyttä, hapenottokykyä ja nostaa kuntoa nopeasti. Tunti soveltuu hyvän pohjakunnon omaaville liikkujille. Mukaan tarvitset vesipullon ja jumppamaton.

KESÄINEN MAALAUSKURSSI
La 29.6.-su 30.6. klo 10-15. Kylätalo Ventola, Untamala. Opettajana Irene Nyholm. Kurssimaksu 25 e.
Laitilan Untamalassa sijaitseva kurssipaikkamme tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia maisemamaalauksesta kiinnostuneelle. Paikalta avautuvat laajat pellot, vanhan kylän raitit ja idyllinen puukirkko, jonka tunnelmaa voi taltioida piirroksiin ja maalauksiin. Säiden vaihdellessa kylätalo Ventolassa on tilaa työskennellä ja nauttia tarjoilusta, jonka Vakka-Suomen taideyhdistys järjestää. Kurssilla käydään lyhyesti läpi maisemamaalauksen historiaa, kerrataan tyylejä, tapahtumia ja tekijöitä. Mukaan Untamalaan jokainen ottaa omat itselle soveltuvat välineet: öljy- tai akryylivärit, paperit ja telineet. Lyhytkurssi.

UUSIKAUPUNKI
Ilmoittautuminen kursseille netin kautta vuorokauden ympäri www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen tai toimistoon puh. 050 420 5266 sen aukioloaikoina (ma-to klo 9-16, pe klo 9-15). Myös kurssimaksun voi nykyään maksaa heti netti-ilmoittautumisen yhteydessä omassa verkkopankissa.

Ilmoittautuminen kursseille joko netissä (www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen) tai toimistossa puhelimitse 050 420 5266.

Opiston toimisto Viikaisten koululla on kesälomien vuoksi suljettuna torstaista 27.6. lähtien elokuun alkuun asti. Myös opiston Laitilan toimisto on suljettu koko heinäkuun.

Tulevan lukuvuoden 2019-20 opetusohjelma julkaistaan torstaina 8.8. ja kursseille ilmoittautuminen alkaa yleisesti torstaina 15.8. klo 17.00. Opetus käynnistyy pääsääntöisesti syyskuun puolivälissä.

Useimmat lasten ja nuorten kuvataide-, musiikki- ja tanssikurssit käynnistyvät jo elokuun lopulla koulujen alkamisen jälkeen. Seuraa elokuussa opiston tiedotteita netissä www.vakkaopisto.fi ja tällä opiston palstalla – näiden lasten kurssien ilmoittautuminen alkaa jo 8.8. Tarkemmat kurssitiedot löytyvät 8.8. julkaistavasta opinto-ohjelmasta.

PYHÄMAA
Opiston kurssitöiden näyttelyä Nuorisoseurantalolla rakennetaan la 6.7. klo 16 alkaen ja itse näyttely on avoinna sunnuntaina 7.7. klo 11.00 alkaen.