Ajankohtaista kursseista ja ilmoittautumisohjeet

Päivitetty: 4.8.2021

Tietoa kursseista ja ilmoittautumisohjeet

Kursseille ilmoittautuminen

Syksyn opetusohjelma julkaistaan elokuussa, paperinen versio jaetaan koteihin torstaina 12.8.

Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa keskiviikkona 18.8. klo 18.00.

Ilmoittautuminen kursseille onnistuu kaikkein helpoiten opiston nettisivujen kautta, ilmoittautuminen netissä on mahdollista vuorokauden ympäri. Myös puhelimitse ja toimistoissa käymällä voi ilmoittautua (ei sähköpostitse tai tekstiviestein).

Huom! Verkkokursseille ilmoittautuessasi, muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi. Saat ennen kurssin alkua osallistumisohjeet ja opetuslinkin sähköpostiisi.

Myös kurssimaksun voi maksaa heti netti-ilmoittautumisen yhteydessä omassa verkkopankissa. Vain ilmoittautumalla voit varmistaa oman kurssipaikkasi ja kurssin toteutumisen!

Lukuvuoden 2021-2022 opetusohjelma jaetaan alueen kotitalouksiin päiväpostin mukana to 12.8. Netissä www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen ohjelma on selattavissa jo hieman aiemmin eli viikon 32 alussa. Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa ke 18.8. klo 18.00, tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta löytyvät opetusohjelmassa. Ilmoittautuminen ja kurssitiedot: Vakka-opiston kurssitiedot ja ilmoittautuminen

TEEMU KESKISARJAN LUENTO MAANANTAINA 9.8.
Tunnettu historiantutkija Teemu Keskisarja luennoi osana Uudenkaupungin rauhan 300-vuotisjuhlavuoden tapahtumia kulttuurikeskus Crusellissa ma 9.8. klo 15. Luennon aiheena on suomalaiset rivi-ihmiset Suuren Pohjan sodan maa- ja meritaisteluissa. Tilaisuuden järjestävät Uudenkaupungin merihistoriallinen yhdistys ja Vakka-opisto. Vapaa pääsy! Tiukentuneiden koronarajoitusten takia Crusellin salissa noudatetaan 2 metrin turvavälejä ja osallistujilla on maskipakko. Turvavälien takia saliin mahtuu rajattu määrä osallistujia.

 

Toimistot

Yhteystiedot: 

  • Laitila puh. 040 535 6822
  • Uusikaupunki puh. 050 420 5266.
  • toimisto@vakkaopisto.fi

Osoitteet ja aukioloajat:

  • Laitila: kaupungintalon remontin ajan Laitilan toimisto siirtyy väistötiloihin osoitteeseen Keskuskatu 9. Palvelemme ma-ke klo 9-16 (lounas klo 12-13). Muina aikoina sopimuksen mukaan
  • Uusikaupunki: Toimisto palvelee Kräkin talon 2. kerroksessa (Koulukatu 7). Palvelemme ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-15 (lounas 12-13).

Korona-aikana ensisijaisesti sähköinen asiointi, soita ennen vierailua!

 

Syksyn ohjelmassa

Suomea ulkomaalaisille / Finnish for foreigners

Ilmoittautuminen Vakka-opiston suomen kursseille suoraan opettajalle paivi.ruusuvuori@vakkaopisto.fi tai p. 044 585 3100. Enrollment for Finnish courses at Vakka-opisto directly to our language teacher paivi.ruusuvuori@vakkaopisto.fi or tel. 044 585 3100.