Päivitetty: 16.1.2023
Luento: Sisilialainen keittiö
Sisialainen keittiö on maukkaita ruokia ja vahvoja makuja pullollaan, eikä ihme! Aurinkoisessa ja lämpimässä ilmastossa kasvavat niin maukkaat hedelmät kuin vihanneksetkin ja Etnan tuliperäisestä maasta saadaan aromikkaita viinejä. Monet eri valloittajat ovat vuosien saatossa jättäneet jälkensä saaren ruokakulttuuriin. Yksi sisilialaisen keittiön tärkeimmistä raaka-aineista on myös oliiviöljy, josta kuulet luennolla lisää ja saat maistiaisia laadukkaista öljyistä.
Tervetuloa makumatkalle Sisiliaan!
Luento järjestetään lauantaina 21.1.2023 klo 10.30-12.00 Laitilan kaupungintalolla. Luennoitsijana FM Heidi Amedeo.
Luentomaksun 6 euroa voi maksaan paikan päällä tai www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen